Velika praksa
Dobrodosli
Terenski rad
Strucni saveti
Dermatologija
Mikrobiološki pregledi
Urgentne intervencije
Opticka dijagnostika
Dezurni vet
Cipovanje
Usluge Panvet

O NAMA

Privatna veterinarska stanica PANVET iz Subotice osnovana je 2000.g od strane veterinara koji su imali veliko iskustvo u radu. Veterinari Panvet tima završili su Fakultete veterinarske medicine u Beogradu i Novom Sadu.

Panvet ambulanta je prvobitno bila locirana u ulici Bore Stankovića 6, Subotica.
Zbog brojnosti pacijenata, početkom 2008.god se selimo u veći prostor sa 4 sale i odvojenim operacionim blokom, a 2017.god dobijamo stacionar i dodatnih 100m2 radnog prostora na adresi:

ul.KOSTE RACINA br. 5 u Subotici.


Stanica pruža kompletnu uslugu vezano za prevenciju, dijagnozu, hirurgiju i terapiju malih životinja, kao na primer: ultrazvuk i kolor dopler dijagnostiku, digitalni rendgen, endoskopiju, laboratorijske analize na najsavremenijim aparatima, UZ skidanje zubnog kamenca, sve hirurške intervencije, prevenciju krpelja, buva i drugih parazita...

Ponosni smo na saradnju sa Zoo vrtom Palić, Felinološkom organizacijom "Felix", Udruženjima za prava životinja "Anima Subotica" i "Subotičke njuškice" - sa kojima zajedno radimo na dijagnostici, lečenju i sterilizaciji pasa i mačaka, kao i partnerstvom sa mnogim drugim organizacijama i ustanovama širom Vojvodine.

Posebno mesto u radu Panvet ambulante zauzima i terenska služba za lečenje, hirurgiju i veštačko osemenjavanje konja i ostalih kopitara.
Tu su još i dve ambulante u Starom i Novom Žedniku koje se bave pretežno terapijom i preventivom kod velikih, ali i malih životinja.

panvet tim
Panvet tim ima 6 članova
 Dr Slobodan Stevanov
Dr Slobodan Stevanov
Dr Marta Sipos
Dr Marta Š ipoš
panvet tim
Panvet
Dr Radovan Bozickovic
Dr Radovan Božičković
Dr Petar Markovic
Dr Petar Marković
Tamer Abu Bakr
Tamer Abu Bakr
Milan Milodanovic
Milan Milodanović
  • PANVET veterinarska stanica
  • Ambulante za velike životinje
  • Ambulanta Novi Žednik:
  • Dr Vojnić Tunić Ivica - 063 853 13 17
  • vet teh Vilus Darko - 064 1234 722
  • Ambulanta Stari Žednik:
  • Dr Vukojević Predrag - 064 243 04 56
na vrh
platne kartice na vrh
Izmene radnog vremena